Svensk fastelavnskage med kaffe-glasur

Det glæder jeg mig til i marts

Meget mere af det her i marts aka. udflugter til hyggelige steder i Aarhus – med instagramvenlige toiletter – og så forhåbentlig også kaffe udenfor.

Åhh der står forår på kalenderen! Jeg har lyst til bare ankler, kaffe med en bog og solen som selskab og ferie-drømme. Her er lidt af det, der (forhåbentligt) kommer til at fylde i min marts måned!

  1. Tøj, jeg har kig på: jeg har lyst til lyse farver, strømpebukser med print og masser af blomster! Jeg har allerede klikket den her blazer hjem fra HM. Derudover har jeg kig på en jakke og en gul sommerkjole fra NoaNoa. OG en fin sag fra Nue Notes. Vi skal jo have barnedåb – så et eller andet fint skal jeg finde. Jeg har masser i skabet, men det er ikke det hele, der er ammevenligt 😏 Sidst men ikke mindst vil jeg gerne smide en leopard-strømpebuks fra Maggiesgemakker.dk (FANTASTISK butik) under det hele!
  2. Der skal jeg spise: inden ugen er omme, er jeg så heldig at have besøgt Hærværk, hvilket jeg gerne har ville længe! Ellers påtænker jeg udflugt til Hamanns hyggelige lyserøde univers OG måske en kom kaffe i Dome of Visions! Der har jeg aldrig været. Derudover håber jeg på, at det vil være vejr til at sidde udenfor hos StreetCoffe på Aarhus ø.
  3. Det vil jeg købe til boligen: Da D og jeg sysler med ombygningsplaner, bliver investeringer til boligen holdt på mindre ting (aka. der ikke købt en gul sofa foreløbig… 😑). Jeg har dog kig på plakater fra Moderna Museet i Malmø, som jeg har besøgt ikke så få gange! Det ville være skønt med et minde på væggen at kigge på.
  4. Det skal jeg læse: Jeg er igang med Dorte Willumsen “Løg trækker spor“. En finurlig fortælling om 74-årige Winnie aka. Wendy, der forlader sit hjem efter, at hendes mand har glemt hendes fødselsdag! OG så er jeg igang med noget utrolig dybt nemlig “Transparens og kontroltab – om forretningsudvikling, giganter og ledelse i en digital tid”.
  5. Det skal jeg lytte til: P1s nye Podcast om det amerikanske valg “Stjerner og Striber” – kombineret med “Kampagnesporet“! Sidstnævnte er kendt fra Radio 24/7, men er nu hos Berlingske.
  6. Det skal jeg lave: Der står BARNEDÅB på programmet. Vi er stadig en smule uafklarede omkring hele processen – men det kommer helt sikkert til at fylde en del i programmet… det kommer der sikkert en masse opdateringer om.

Hamanns har jeg allerede fået aflagt visit! Og det bliver ikke sidste gang! Det er det alt for hyggeligt til – og kagen er for god!

Fineste plakat Moderna Museet i Malmø. Jeg har været der tre gange, hver gang jeg besøger min veninde Petra – og nu vil jeg gerne have et minde på væggen.

Fineste jakke fra NoaNoa, som lader i butikkerne i slut marts! Jeg vil sidde helt klart ved tasterne, når den ryger online!

FINESTE kjole fra Nue Notes – kunne være et emne til barnedåb!

 

Det kan ikke dufte mere af sommer end den her gule sag gør! Og så er den ammevenlig!

Jeg er 100% sikker på, at den her jakke kommer til at hænge på mig hele foråret, hvis ellers det bliver vejr til det! Smuk, stilet og casual all in one! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svensk fastelavnskage med kaffe-glasur