Syltede stikkelsbær - din skyr eller chiagrød vil takke dig

Det vil jeg gøre mere af i august

Stikkelsbærene er plukket – og jeg linker til opskriften i indlægget. Vi har røde stikkelsbær men du kan også sagtens brug grønne!

August er ankommet med bær i haven, baby-prep, en Mum-to-be-træningsbootcamp, sommerbøger, travlhed på jobbet og sommerbryllup! Her er lidt af det, jeg forsøge at få gjort i den kommende måned, og som jeg GLÆDER mig til!

1️⃣SYLTE og SAFT: August betyder bær. Og selvom vores have mest af alt er et vildnis, så råder det over BÅDE stikkelsbærbuske, brombær og hyldebær. Har fået grød på Jumbo flere gange nu med syltede stikkelsbær, så vil prøve at lave mine egne – det er nu forsøgt, og du kan finde opskriften her. Dertil kommer, at jeg vil forsøge mig med hyldeBÆRsaft. Har ikke prøvet nogle af delene før, så wish me luck! Den slags små-sysler får mig altid til at slappe af og føle mig ENORM husmoragtig.. når de lykkedes vel at mærke.

2️⃣Preggo-trænings-bootcamp coming up: Jeg må indse, at mine løbe-dage er talte! Jeg er for træt og baby-Peanut er for stor. Til gengæld har jeg besluttet, at jeg vil gå på arbejde, så jeg får gået i alt fald et tre kilometer hver dag. OG så jeg har meldt mig til en 8 ugers trænings-bootcamp hos Maria Dior! Hver tirsdag og lørdag skal jeg afsted, og jeg glæder mig HELT tosset.. er dog også lidt nervøs for, om min energi kan holde til det! Desuden tænker jeg, at jeg vil supplere det med at blive medlem af FitnessWorld, så jeg kan komme op og cykle 😎… (igen spændende at se, om jeg er for ambitiøs).

3️⃣Læsning: Denne måned står det på den meget roste “En anden gren” af Jesper Wung-Sung, der skriver om sine oldeforældres kærlighedshistorie. Den har vundet mange priser – så noget må den kunne. Den skal så suppleres af  Pia Callesens “Tænk mindre – lev mere”… og ja… den kan I vel selv gætte jer til, hvorfor jeg skal læse den 😉

4️⃣Travlhed på jobbet = Mindre praktik derhjemme: Hvis jeg står med valget imellem at rydde køkken op og ordne fødder – så vil jeg ofte vælge det første. Fordi jeg føler, at det ska gøres. Ikke fordi, jeg har mere lyst. Overhovedet. Det vil jeg forsøge at lave om på i august. Jeg får nemlig en hæsblæsende måned på jobbet med blandt andet en stor event Iværksætterfestival på Dokk1, og jeg er lidt nervøs for, hvordan mit energiniveau bliver. Så jeg vil forsøge at skære ned på det praktiske derhjemme og nyde noget mere. Og sove. Har også talt med D om, at han skal tage mere over.

5️⃣Baby-prep: Jeg har ikke købt en eneste ting til baby endnu. Ikke en! Det skyldes både, at jeg vil genbruge så meget, jeg kan – men også fordi, det slet ikke er mit fokus. Tror dog, at praktikken snart begynder at kalde, så jeg skal igang. Blandt andet med barnevogn… jeg har hørt, at det er en jungle at sætte mig ind i.

6️⃣SOMMERBRYLLUP: the dress: – min kære storesøster skal giftes. Og det glæder jeg mig helt tosset til. Der er kun 13 måneder imellem os, så vi er rigtig tætte. Trods mave vil jeg forsøge at finde et stk yndig kjole. Spørgsmålet er så, om man tør hoppe i en tætsiddende en eller bare går efter det sikre valg med noget oversize Stine Goya 🙈Og hvornår kan jeg egentlig købe den, for jeg ved jo ikke, hvor meget maven vokser… Har bl.a. kig på den her…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syltede stikkelsbær - din skyr eller chiagrød vil takke dig