36 timer i Milano

Det vil jeg gøre mere af i juni

Juni er her med rabarber og (forhåbentlig) masser af kjole-vejr 👏🏻 Og der er ting, jeg glæder mig til – og vil forsøge at få gjort. Her er mine ideer til juni.

1️⃣ Morgenbadning!! Jeg bliver aldrig vinterbader, men elsker følelsen bagefter 🙈 Så jeg skal afsted. Minimum en gang om ugen! Og undskyldningen “jeg skal hjem og rydde op eller støvsuge” gælder ikke! Det her handler om at gøre noget skønt og noget ufornuftigt – som kan give følelsen af at være i live. Og det gør støvsugning sku ikke.

2️⃣ Læse “Jane Eyre”, “En dag vil vi grine af det” af den unge og taltentfulde Thomas Korsgaard og “Daring Greatly” af Brene Brown (du har måske set hendes TEDtalk. Den første er for at nyde, den anden for at få udvidet min horisont til min bog-klub og den tredje for at blive bedre til at turde!

3️⃣ Være liiidt sundere. Mindre slik – lidt flere jordbær! Har snacket for meget i maj, og føler at sommerkjolerne vil stramme en smule mere i år, hvis jeg ikke lige gør noget. Indsatsen skal primært ske i hverdagene – weekenderne skal der være plads til sjov og spas! OG min tur til Folkemøde er selvfølgelig undtaget!

4️⃣ Nusse om fødselsdag for mine Ladies! Jeg har blandt andet planlagt at forsøge mig med en islagkage fra Anne Au Chocolat! Det skal nok blive spædende om det lykkedes. Hvis du følger mig på Instagram, så vil du vide, at jeg normalt er fan af hendes opskrifter, fordi det sjældent lykkedes for mig at fucke dem op! Så en anbefaling herfra!

5️⃣ Mindre oprydning – mere gåtur. Og øve mig i ikke at lave noget. Det burde jeg ikke kun øve mig i i juni… men hele året.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

36 timer i Milano