Guide til alkoholfrie øl og drinks

DIY: Nem og budgetvenlig efterårskrans til døren

Vil du have en fin, enkel og BILLIG trans til din dør, der holder i op til halvanden måned. Så kig med her.

Jeg elsker efterår og hyggeprojekter med en lydbog eller god podcast i ørene. Og hvis jeg kan få lov til at være lidt kreativ samtidig, så er det for mig den perfekte kombi. Derfor er en krans til døren et OPLAGT – udfordringen er at finde det rigtige ambitions-niveau, for jeg ER jo ikke blomsterbinder 😉Men jeg lover at alle kan være med til den her! Udvalget af blomster/grene kan naturligvis tilpasses din egen smag. Og som du kan se behøver du bestemt ikke købe det hele. Der kan findes masser i naturen på denne årstid.

Du skal bruge:

En ring – jeg har købt denne i Søsterne Grene. Tror den er beregnet til en uro.Pris 30 kr. Jeg har også lavet en, hvor jeg selv lavede en ring af ståltråd, som var snoet flere gange.

Et bund eucalyptus. Pris 30 kr i Rema 1000

Et bund tørrede blomster. Pris 30 kr i Rema 1000

Røde bær og strå fra en gåtur på Vestereng i Aarhus N

Ståltråd

Snor til ophæng på døren

 

Sådan gør du:

  1. Lav små 6-10 stk buketter af strå, blomster og bær. Sno ståltråd omkring – og lad den ene ende være lang. Gem et par strå og blomster.
  2. Læg to eucalyptusgrene (eller så mange du synes) ovenpå hinanden, og brug de små buketter til at fæstne dem til ringen. Vær opmærksom på, at de skal overlappe hinanden, undervejs, så du ikke får et bart stykke. Jeg plejer at binde første buket på, på midten af eucalyptusgrene. Så er de holdt fast, og du kan “overlappe” i enderne, og skjule det med en buket.
  3. Sæt et stykke snor/bånd i kransen og se, hvordan den hænger – og hvad der er synligt af “samlinger”. Tag den så med tilbage til arbejdsbordet og “lap hullerne” med strå og blomster. Strå/korn er let at stikke ind imellem grenene eller i den eksistende buket. Vær forsigtig med de tørrede blomster.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til alkoholfrie øl og drinks