#TourDeTyskland Vol 3: Badeidyl, byfest og brølende vandmasser

Hvad skal du bruge til opstart i vuggestue?

Hvad har Holger brug for i vuggestue? Well det fik jeg ikke nogen liste over, da jeg besøgte den en måned før, han skulle begynde – hvilket jeg faktisk godt forstår. Man kan hurtigt sende folk afsted efter udstyr, der ikke er nødvendig, og med min vante men ikke overdrevne genbrugs-tankegang er jeg ikke fan af den tilgang.

 

Men jeg var stadig lidt rådvild omkring, hvad han havde brug for – kald det bare mor-frygten for at fejle. Så er det jo godt, at jeg har Instagram! For her gav mine følgere mig svaret, da jeg lavede et opslag!! Jeg har så sorteret i det i forhold til årstiden – Holger starter i august – og jeg kommet frem til en liste, der ser ud som følger:

 

  • Termotøj: Jeg fandt et super fint sæt på Facebook Marketplace fra WEATH til 200 kr! Og man kan seriøst ikke se, at det er brugt. Valgte todelt fordi det er smart, at jakken kan bruges separat i overgangen mellem sommer og efterår.
  • Regntøj: Her har jeg købt et helt nyt sæt hos webshoppen Lillepip(mere om dem senere). Som FDF’er har jeg ikke så meget fidus til at købe den slags brugt, da membran mv. kan være skadet.
  • Gummistøvler/overtrækssko: Hvis han ikke kan gå endnu, er gummistøvler – ifølge jer kloge typer – ikke nødvendigt. Så jeg har derimod investeret i et par overtræks-sko. Vi fandt nogle fra CeLaVi som er super lækre og bløde.
  • Sko: Vi har fået et par Bundgaar prewalkers i dåbsgave – dem har han fået med.
  • Skiftetøj og solhat: En tyk trøje, to par bukser, to bodyer og to langærmede trøjer – alt med navn i. Her er vi så heldige at have arvet en masse tøj fra en veninde, så det er fantastisk.
  • Madkasse og drikkedunk: har jeg fundet i den lokale genbrug – næste som nyt – til 30kr. Jeg har erfaret, at madpakken skal inddeles i tre: formiddag, frokost og eftermiddag – så har faktisk købt seks stykker “tupperwear”. Og så har jeg købt to drikkedunke – dem kunne jeg ikke lige finde fra brugt 🤷🏻‍♀️
  • Sutter og sovedyr: jeg har ladet Holger sove med en ekstra bamse det sidste stykke tid, og den har jeg givet ham med. Og så tre sutter og en suttesnor.

Og så lige et shout out! I denne Corona-tid skal man købe lokalt, og jeg har længe haft et godt øje til webshoppen Lillepip.En webshop, som ligger i Aarhus, og som er drevet af et awesome par Marca og Cindie, som har kastet sig ud i livet som iværksættere. Jeg hørte første gang om dem i Lokalavisen (ja den salgs læser jeg 😂), og tager hatten af for deres mod og ildhu. DET SKAL STØTTES. At shoppen så oveni det har et virkelig lækkert udvalg, der går perfekt hånd i hånd med min stil hjælper også på det 🙏🏼

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#TourDeTyskland Vol 3: Badeidyl, byfest og brølende vandmasser